zaterdag 6 augustus 2011

EINDTIJD

Ter gelegenheid van de eerste verjaardag van de stichting 'Vrienden van de Vorm', welke samenvalt met de 61ste verjaardag van Geerten Meijsing, heeft de schrijver speciaal voor de Vrienden van de Vorm het verhaal Eindtijd geschreven. De stichting heeft dit verhaal in eigen beheer bibliofiel uitgegeven. De vrienden en gouden vrienden van de stichting krijgen een exemplaar van dit boekje toegestuurd; alle exemplaren zijn door de schrijver genummerd en door hem gesigneerd, de exemplaren van de gouden vrienden zijn bovendien voorzien van een speciaal droogstempel.


Voor nieuwe vrienden en gouden vrienden is nog een aantal exemplaren beschikbaar. Belangstellenden wordt verzocht contact op te nemen met het bestuur van de stichting 'Vrienden van de Vorm', via info@vriendenvandevorm.eu  Meer informatie over de stichting kunt u vinden op de website van de stichting, www.vriendenvandevorm.eu  

TvG, TdK, SC

4 opmerkingen:

 1. Ik ontving vandaag het boekje: subliem en een echte Meijsing. Iedere liefhebber zou dit moeten lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Adrian Meier, Eidgenössische Technische Hochschule, Zürich (CH)11 augustus 2011 om 20:33

  Bin aber sehr beeindruckt. Wäre dieser Schriftsteller nur aufs Deutsch versetzt! Hat er dann kein richtiges Verlag, das sich d'rum kümmert, gel?
  Da sind jedoch ungeheure und leider ungenützte Möglichkeiten für das Großdeutsche Publikum! Zum Wohl: für diesem Geburtstag gestehe ich mir 'ne Obstler.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mean fawthery eastend appullcelery, old laddy he high hole (FW 586. 27-28)

  BeantwoordenVerwijderen